O'Malley

O'Malley er en af Coco's 6 hvalpe og ham vi beholdt. Vi valgte ham blandt andet fordi han virkede en anelse mere rolig og tålmodig end de andre hvalpe.

O'Malley har jeg klikkertrænet fra før han fyldte 8 uger og han er helt klar over at han skal arbejde for at opnå noget. Han er meget fokuseret på mig og pragtfuld at arbejde med, selvom han, efter han er blevet kastreret også er meget fokuseret på godbidderne. O'Malley er helt klart "mors dreng" og meget knyttet til mig.


Se mig!


O'Malley har ligesom Coco trænet mange forskellige ting. Han var min "figurant" under min uddannelse hos Hund & Træning og der lavede vi mange sjove øvelser. Ligesom Coco elsker han Agility og jeg har endnu ikke oplevet at han er "gået død" til agility træning. Vi har også gået en del Rally lydighed og i 2012 blev han Rally Champion. Vi træner også lidt på DKK's lydighedsprogram og han har bestået både LP1 og LP2. O'Malley har også prøvet lidt spor træning, og jeg tror at hvis han selv skulle vælge ville han vælge noget med næsen eller med fart og løb. Men så længe han er med og skal arbejde, så er han tilfreds. Han melder aldrig "pas" til noget jeg beder ham om.KasseøvelseTil træningI SofaenDanser

Opmærksomhed

Spring med apport